Tietoa yrityksestä

Kimeika Oy - Paremman työpäivän kalustaja

Yrityksemme Kimeika Oy on toiminut vuodesta 1994 alkaen toimistokalustealalla pääkaupunkiseudulla.  Kimeika Oy:ssä tarjoamme monipuolisia toimistokalusteratkaisuja niin pienten kuin suurtenkin asiakasyritystemme tarpeisiin. Toimitamme myös julkitilojen kalusteita kunta- ja kaupunkisektorille. Toimistokalusteemme sopivat mainiosti myös kotitoimistojen tilaratkaisuihin.

Kimeika Oy:ssä olemme olleet aina toimintamme alkuajoista lähtien mukana myös toimistokalusteiden kierrättämisessä. Olemme olleet mukana muutamissa kehitysyhteistyöhankkeissa ja toimittaneet hyväkuntoisia yrityskäytöstä poistettuja toimistokalusteita mm. Keniaan.

Kilpailukykymme Kimeika Oy:ssä perustuu mielestämme kokonaistaloudellisuuteen, - toisin sanoen -, tarjoamme hyvää laatua järkevään hintaan, - ja tietenkin hyvällä ja asiantuntevalla palvelulla.

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydätte toimistokalusteita monenlaiseen tarpeeseen ja toimintaympäristöön. Tarjoamme laadukkaita italialaisia design toimistokalusteita ja toimitamme käytännöllisiä pienen budjetin kokonaisratkaisuja. Voimme kalustaa toimitilanne joko uusilla edullisilla tuotesarjoilla tai ratkaisemalla tarpeenne hyväkuntoisilla käytetyillä toimistokalusteilla. Myynnissä oleviin käytettyihin toimistokalustevalikoimiimme voitte tutustua lähemmin myös kotisivuillamme, osoitteessa www.kimeika.fi-> käytetyt toimistokalusteet.

Toimistokalusteiden lisäksi tarjoamme oheispalveluina toimitilojenne suunnittelupalvelun 3D visualisoinnin avulla, kalusteiden kuljetus- ja asennuspalvelut, vanhojen kalusteiden kierrätyspalvelun sekä kalusteiden hankinnat rahoitusleasingillä. Kimeikalta voitte myös vuokrata mallikalusteita erilaisiin kuvauksiin. Palveluihimme voitte tutustua lähemmin kotisivuillamme, www.kimeika.fi -> muut palvelumme.


Verkkokaupastamme toimistokalustaja.fi voitte tilata suoraan uusia toimistokalusteita, kuten:

 • Työtuolit, satulatuolit ja valvomotuolit
 • Vierastuolit ja neuvottelutuolit
 • Työpöydät, sähköpöydät ja neuvottelupöydät
 • Puuhyllyt ja mappihyllyt
 • Mappikaapit ja laatikostot
 • Sohvat ja nojatuolit
 • Sermit
 • Ergonomiatuotteet / lisävarusteet
 • Keskusyksikkötelineet ja näytönvarret
 • Pöytävalaisimet ja pystynaulakot
 • Vastaanottotiskit
 • Rottinkituotteet
   

Toimistokalusteiden myyntinäyttely

Olette lämpimästi tervetulleita Kimeika Oy:n toimistokalusteiden myyntinäyttelyyn katsomaan ja kokeilemaan esillä olevia kalustemallejamme.  Uudistamme näyttelyssämme olevia mallityöpöytäryhmiä ja työtuoleja jatkuvasti.  Näin ollen pystymme tarjoamaan Teille kilpailukykyisin hinnoin mallikalusteitamme. Tutustu mallipoistoihin kotisivujemme puolella: www.kimeika.fi-> käytetyt toimistokalusteet -> poisto mallikappaleet.

  Myyntinäyttelymme sijaitsee Espoon Viherlaaksossa osoitteessa:
  Viherkalliontie 8
  02710 ESPOO

  Myyntinäyttelymme on avoinna maanantaista torstaihin klo 9:00 - 17:00 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

  Asiakaspalvelumme palvelee kuitenkin puhelimitse ja sähköpostitse maanantaista perjantaihin klo 9:00 - 17:00. 
  Tavoitatte meidät puhelimitse numerosta +358 20 779 8810 tai sähköpostitse: info@kimeika.fi.

  Tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan toimistokalusteita!

 

Löydätte meidät myös sosiaalisesta mediasta:

                       Kimeika Oy